Opsætning af smart home i dit hjem

Τα προϊόντα έξυπνου σπιτιού έχουν αρχίσει να γίνονται μόνιμα εξαρτήματα στα περισσότερα σπίτια. Σε αυτό το πλαίσιο, συχνά θέλετε επίσης να ρυθμίσετε διάφορα προϊόντα έτσι ώστε να έχουν τη βέλτιστη θέση για σήμα Wi-Fi ή απλώς να διατηρήσουν ένα τακτοποιημένο σπίτι.

Εξαρτήματα/αναρτήσεις περιλαμβάνονται σπάνια

Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τις σωστές αναρτήσεις για τα πλέον πολλά διαφορετικά προϊόντα, αν υπάρχουν καθόλου. Αυτό οφείλεται τόσο στην ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούν στην αγορά όσο και στο ότι η αγορά για ορισμένα από τα μοντέλα μπορεί να είναι σχετικά μικρή. Όταν το συνδυάζετε με το γεγονός ότι οι βραχίονες περιλαμβάνονται σπάνια με το προϊόν, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το σωστό στήριγμα/ανάρτηση. Ως εκ τούτου, συνήθως καταλήγει με το προϊόν να στέκεται και να επιπλέει σε ένα τραπέζι ή ράφι όπου υπάρχει αρκετός χώρος.

Πλεονεκτήματα της εγκατάστασης έξυπνων οικιακών προϊόντων

Όπως αναφέρθηκε ήδη, υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα για να βγάζετε το προϊόν έξυπνου σπιτιού από το τραπέζι/ράφι και πάνω σε τοίχο ή οροφή, όπως:

  • Παρέχει καλύτερη κάλυψη
  • Εξοικονομείτε χώρο στο ράφι ή στο τραπέζι
  • Το προϊόν μπορεί να «κρυφτεί» πιο εύκολα πίσω από, για παράδειγμα, μια τηλεόραση ή ένα τραπέζι
  • Μπορείτε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα εάν, εναλλακτικά, πρόκειται να ξαπλώσετε σε ένα συρτάρι/ντουλάπι κάπου όταν δεν χρησιμοποιείτε το προϊόν
  • Γίνεται ευκολότερο να γίνετε ενσωματωμένο μέρος του σπιτιού, για παράδειγμα εάν χρησιμοποιείτε ένα ένθετο για έναν διακόπτη ροοστάτη Philips Hue έτσι ώστε να μοιάζει με "κανονικό" διακόπτη

Ίσως μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιες προκλήσεις στην αναζήτησή σας για στήριγμα τοίχου/ανάρτηση τοίχου, μπορείτε επίσης να βρείτε βοήθεια μαζί μας. Έχουμε ήδη αρκετές διαφορετικές αναρτήσεις/εξαρτήματα στη γκάμα μας για π.χ. Προϊόντα Google, Apple και TP-link και εργαζόμαστε ενεργά για να το επεκτείνουμε. Ένα από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου κατασκευής μας (τρισδιάστατη εκτύπωση) είναι ότι μπορούμε να παράγουμε νέες αναρτήσεις πολύ γρήγορα. Έτσι, εάν χρειάζεστε μια τοποθέτηση, μπορείτε επίσης να έρθετε εύκολα σε επαφή μαζί μας είτε μέσω της συνομιλίας, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας είτε μέσω email. Τότε πιθανότατα μπορούμε να σας βοηθήσουμε, τουλάχιστον θα πρέπει να προσπαθήσουμε.